Spelprogressie gaat niet verder

Dit kan gebeuren als je het spel en de Dead Kings DLC al eerder hebt gespeeld. Als het spel is verwijderd van uw platform, zal dit ook de DLC-inhoud verwijderen.
Als u het spel opnieuw installeert zonder de DLC-inhoud, wordt er een melding weergegeven waarin u wordt geadviseerd dat er inhoud ontbreekt en dat een nieuwe spelopslag zal moeten starten.

De enige manier om dit te vermijden, is om alle Dead Kings DLC-inhoud en alle andere inhoud die u bezit voor het spel te installeren voordat u het spel start. Meer informatie over DLC-installatie vindt u in dit artikel.

Als u op Ja klikt, wordt uw vorige opslagbestand overschreven.