VRAM in SLI/Crossfire Setups

In Multi-GPU-instellingen wordt de VRAM nagebootst, het wordt nooit gestapeld. Bijvoorbeeld:

Als u 2 videokaarten met 8GB VRAM installeert in een SLI / Crossfire-installatie, is er geen beschikbare VRAM van 16 GB. De beschikbare VRAM van die setup is 8GB.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Gerelateerde FAQ's

Er bestaat geen FAQ met deze zoekcriteria in uw taal, hier vindt u enkele uit een andere locatie.