Een screenshot maken op pc

Er zijn meerdere manieren om een foto of screenshot te maken van je scherm.

Een van de makkelijkste manieren is met het hulpprogramma Knipsel en aantekening van Windows.

Als je screenshots wilt maken om een ticket aan te maken, moet je een screenshot van het hele scherm maken en de afbeelding niet bewerken.

Je kunt ook in-game screenshots maken met de desktop-app van Ubisoft Connect

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.