Ubisoft Connect PC installeren of opnieuw installeren

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Om Ubisoft Connect PC te installeren :

• Download de nieuwste versie van Ubisoft Connect PC .
• Voer het gedownloade installatieprogramma uit met beheerdersrechten .
• Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

We raden aan om uw systeem opnieuw op te starten zodra de installatie is voltooid.

Om Ubisoft Connect PC opnieuw te installeren :

• Sluit Ubisoft Connect PC.
Maak een back-up van uw opslagbestanden voordat u met het verwijderen begint.
• Verwijder de Ubisoft Connect-client van uw systeem.
Het verwijderprogramma bevindt zich standaard op de volgende locatie:

C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Ubisoft Game Launcher

Als u Ubisoft Connect PC verwijdert als onderdeel van het oplossen van problemen, raden we u aan de map Cache op de bovenstaande locatie te verwijderen zodra het proces is voltooid.
• Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
• Ga verder met de bovenstaande stappen om Ubisoft Connect PC te installeren .

Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten !
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.