Ubisoft Connect PC installeren of opnieuw installeren

Om Ubisoft Connect PC te installeren:

• Download de nieuwste versie van Ubisoft Connect PC.
• Voer het gedownloade installatieprogramma uit met beheerdersrechten.
• Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

We raden u aan uw systeem opnieuw op te starten zodra de installatie is voltooid.

Om Ubisoft Connect PC opnieuw te installeren:

• Sluit het opstartprogramma en maak een back-up van uw veilige bestanden.
​• Verwijder Ubisoft Connect PC van uw systeem.

Zodra deze stap is voltooid, raden we ook aan om de map Cache te verwijderen van de volgende locatie:

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

• Volg de bovenstaande installatiestappen.