Screenshots maken met Ubisoft Connect

Druk op F12 om in-game screenshots te maken in de desktop-app van Ubisoft Connect

Als je een andere toets wilt toewijzen om screenshots te maken:
 
•  Selecteer de drie lijntjes linksboven in het scherm.
•  Kies eerst Instellingen en vervolgens Overige.
•  Ga naar de optie Sneltoets voor screenshot maken.
•  Druk op de toets waarmee je voortaan screenshots wilt maken. 

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Gerelateerde FAQ's

Er bestaat geen FAQ met deze zoekcriteria in uw taal, hier vindt u enkele uit een andere locatie.