Systeemvereisten voor Ode

Dit zijn de specificaties die nodig zijn om Ode te kunnen spelen:

Minimale systeemvereisten @720p:

OS:
 Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz, AMD FX 6100 @ 3.3 GHz of gelijkwaardig
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7870 (2GB VRAM - Shader Model 5.0) of hoger – Zie de ondersteunde lijst hieronder
RAM4GB

Aanbevolen systeemvereisten @1080p:

OS:
 Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i7 2600K @ 3.4 GHz, AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB VRAM) of AMD Radeon R9 290X (4GB VRAM) of hoger – Zie de ondersteunde lijst hieronder
RAM: 8GB

Ondersteunde NVIDIA kaarten op het moment van uitbrengen:
- GeForce GTX600 serie: (minimaal) GeForce GTX660 of beter
- GeForce GTX700 serie: (minimaal) GeForce GTX760 of beter
- GeForce GTX900 serie: (minimaal) GeForce GTX950 of beter
- GeForce GTX10-Serie: (minimaal) GeForce GTX1050 of beter

Ondersteunde AMD kaarten op het moment van uitbrengen:
- Radeon HD7000 serie: (minimaal) Radeon HD7870 of beter
- Radeon 200 serie: (minimaal) Radeon R9 270 of beter
- Radeon 300/Fury X serie: (minimaal) Radeon R7 360 of beter
- Radeon 400 serie: (minimaal) any Radeon 400 series

Laptopmodellen van deze desktop kaarten kunnen werken zolang hun prestaties overeenkomen met de minimale systeemeisen. De laatste geteste drivers zijn: 388.00 voor Nvidia, 17.7.2 voor AMD.

Houd er rekening mee dat het uitzetten van Vsync stotteren vermindert en het uitgeschakellen van anti-aliasing en ambient occlusion zal de prestaties verbeteren.