Ondersteunde randapparatuur voor The Crew 2

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Hieronder staat een lijst met ondersteunde controllers voor The Crew 2 .

Joysticks
Logitech Extreme 3D Pro Joystick voor Windows (pc)
Thrustmaster T16000M FCS Flight Pack (PC)
Thrustmaster T.Filght Hotas One (pc en Xbox One)
Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick (PC en PlayStation 4)
Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (PC en PlayStation 4)

PC-gamepads
Dualshock 4-controller
Logitech Extreme 3D Pro Joystick voor Windows
Microsoft Xbox 360-controller
Microsoft Xbox One-controller
Stoomregelaar

PC-wielen
Fanatec ClubSport wiel
Thrustmaster TX Racing Wheel
Thrustmaster T500 RS Racestuur (met Ferrari GTE 458 Challenge Rim)
Thrustmaster T300RS Racing WIEL
T500 RS versnellingspook
Thrustmaster T100 (Thrustmaster F430 Force Feedback)
Thrustmaster Ferrari Red Legend
Logitech Driving Force GT
Logitech G27
Dubbel wiel F1 combowiel
Simraceway SRW-S1
Thrustmaster TS-PC Racer
Logitech G920 Driving Force-racestuur
Logitech G29 Driving Force Race Wheel + Logitech G Driving Force Shifter-bundel
PS4-wielen
Logitech G29 Driving Force Race Wheel + Logitech G Driving Force Shifter-bundel
TH8A Add-On Shifter
Thrustmaster T-GT
Fanatec CSL Elite Racestuur PS4
Thrustmaster T500 RS Racestuur
Thrustmaster T150

Stadia-randapparatuur
Een lijst met Stadia-compatibele randapparatuur is te vinden op de Stadia- ondersteuningspagina's .

Xbox One-wielen
ThrustMaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel - Xbox One
Thrustmaster VG TX Racing Wheel Leather Edition Premium officieel Xbox One-racestuur
Thrustmaster TS-XW Racer - P310 Competitie Mod
Fanatec CSL Elite Racestuur Xbox One
Thrustmaster TMX Pro
Logitech G920 Driving Force-racestuur

Gamepads die buiten de bovenstaande lijst vallen, werken mogelijk, maar worden niet officieel ondersteund.

U kunt meer informatie, waaronder de kern vinden systeemvereisten , op onze speciale support pagina voor het spel.

Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op !
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.