Story Creator Mode in Assassin's Creed: Odyssey

De Story Creator Mode is een gratis webtool om missies te maken die beschikbaar is voor alle spelers van Assassin's Creed: Odyssey .

De functie is vanaf 10 juni in de open bèta beschikbaar!

Geef je creativiteit vrij baan:
• Ga naar de Story Creator Mode-website.
Hier kun je op dit moment ook door verhalen van andere spelers bladeren.
• Scrol omlaag en klik op Een verhaal maken.
• Meld je aan met het Ubisoft-account waarmee je de game speelt.
• Klik op Nieuw verhaal maken.

Elke missie die je maakt, kan gespeeld worden door alle spelers van Assassin's Creed: Odyssey op Nintendo Switch, PC, PS4 en Xbox One.

Om optimaal gebruik te maken van deze tool raden we aan de Handleiding te lezen of deze tutorial-video's te bekijken!

Meer informatie over de Story Creator Mode vind je op de officiële website of onze forums.

Story Creator Mode-logo