Inhoud van Starlink: Battle for Atlas pakketten

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Hier is een overzicht van de inhoud van de beschikbare spelversies. Merk op dat deze inhoud mogelijk beschikbaar is op de digitale marktplaats van uw platform.

Startpakket voor PS4 en Xbox One

Starlink: Battle for Atlas videogame
• Zenith-ruimteschip
• Mason Rana-piloot
• Drie wapens: Shredder, Flamethrower en Frost Barrage
• Een controller mount
• Een poster van de Starlink: Battle for Atlas wave 1 modulaire speelgoedcollectie

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
Wissel van Starship Pack

Starlink: Battle for Atlas videogame
• Arwing sterrenschip
• Twee piloten: Fox McCloud en Mason Rana
• Twee wapens: Flamethrower en Frost Barrage
• Een Joycon-houder
• Een poster van de Starlink: Battle for Atlas wave 1 modulaire speelgoedcollectie
• Digitale versies van Zenith-ruimteschip en Shredder-wapen

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
Deluxe Edition pc (digitale download)

Starlink: Battle for Atlas videogame
• Vijf ruimteschepen: Zenith, Neptune, Pulse, Lance, Nadir
Negen piloten: Mason, Judge, Chase, Hunter, Shaid, Levi, Razor, Eli en Kharl
• 15 wapens: vlammenwerper, vorstversperring, versnipperaar, levitator, vulkaan, impeller, vernietiger, ijzeren vuist, alt. Freeze Ray, Crusher, Super Gatling, Shockwave, Alt. Gauss, Hagelstorm, Alt. en Meteor

Starship-pakket

• Een ruimteschip
• Een piloot
• Eén wapen

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
( Pulse voorbeeld)
Pilot-pakket

• Een piloot

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
( Kharl Zeon voorbeeld)
Wapens Pack

• Twee wapens
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
( Hailstorm / Meteor MK. 2 voorbeeld)

De beschikbaarheid van voorbestellingen varieert afhankelijk van uw regio en plaatselijke verkoper.

Bezoek onze officiële Ubisoft Store voor meer informatie over inhoud en om de game zelf te kopen.
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.