Achtergrondtoepassingen op pc uitschakelen

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Bepaalde Microsoft-services of software van derden die op de achtergrond worden uitgevoerd, kunnen interferentie met uw games veroorzaken.

Voordat u de onderstaande stappen probeert, dient u alle programma's tijdelijk uit te schakelen, hetzij handmatig, hetzij door uw systeem schoon op te starten :

Controleer welke achtergrondtoepassing het probleem veroorzaakt

Als het probleem zich niet voordoet nadat u alle programma's hebt uitgeschakeld, begint u ze een voor een opnieuw in te schakelen.

Herhaal dit totdat je het probleem opnieuw tegenkomt - het laatste opstartitem dat je hebt aangevinkt, is het item dat je spel verstoort.

Houd er rekening mee dat dit proces waarschijnlijk zal leiden tot het uitschakelen van de firewall en beveiligingssoftware. Als u klaar bent met het testen van het spel, vergeet dan niet om het opnieuw in te schakelen.

Software die Ubisoft-games waarschijnlijk verstoort

De volgende lijst met voorbeelden is niet uitputtend en alleen adviserend:

Overlays op volledig scherm Overwolf
Hardware bewakingssoftware MSI Afterburner, Riva Tuner
Peer-to-peer-software BitTorrent, uTorrent
RGB-controllers of game-optimizers Razer Synapse, SteelSeries Engine
Streaming-applicatie OBS, XSplit Gamecaster
Software die applicaties beïnvloedt f.lux, Nexus Launcher
VPN-software Hamachi
Videochatdiensten Skype
Virtualisatiesoftware VMware
VoIP-toepassingen Discord, TeamSpeak

We raden ook aan experimentele functies uit te schakelen die beschikbaar zijn via NVIDIA GeForce Experience en Radeon-instellingen.

Neem gerust contact met ons op als u nog andere vragen heeft.
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.