Rank lock in Rainbows Six: Siege

Sinds 11 december 2018 moet je authenticatie in twee stappen inschakelen op je Ubisoft-account als je wilt deelnemen aan gerangschikte games op pc.

Als je deze beveiligingsfunctie vóór 11 december 2018 op je account hebt ingeschakeld, heb je een exclusieve Termite-bundel ontvangen om mee te pronken op het slagveld!

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Mocht u meer hulp nodig hebben of andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.