De optie voor het stampen van knoppen in Starlink: Battle for Atlas uitschakelen

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Deze functie is alleen beschikbaar op Nintendo Switch

Om uw schip te ontdooien :
• Open het hoofdmenu.
• Selecteer het tabblad Opties .
• Open het Gameplay- menu.
• Markeer Hold B in plaats van Mashing to Unfreeze.
Selecteer AAN.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Je kunt je schip nu ontdooien door de B-knop ingedrukt te houden.

Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op .
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.