Kan niet inloggen op je Ubisoft-account

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Volg de onderstaande stappen als u inlogproblemen ondervindt:

Op Ubisoft-webpagina's
Als u problemen ondervindt bij het inloggen op een van onze webpagina's, raadpleeg dan ons artikel voor het oplossen van problemen met de browser .

Voor Ubisoft Connect pc
• Installeer de nieuwste versie van de Ubisoft Connect Desktop App .
• Start de Desktop App met beheerdersrechten .
• Zorg ervoor dat Ubisoft Connect niet in de offlinemodus staat .
• Controleer of Ubisoft Connect PC geen verbindingsproblemen ondervindt .
Voor Ubisoft Connect PC en op Ubisoft-webpagina's
• Zorg ervoor dat u de juiste inloggegevens voor uw Ubisoft-account gebruikt . Door uw wachtwoord opnieuw in te stellen, kunnen eventuele verificatieproblemen worden opgelost.
• Als u nog steeds verbindingsproblemen ondervindt na het volgen van onze stappen voor probleemoplossing , probeer dan uw inloggegevens op een ander netwerk te gebruiken (bijvoorbeeld een ander Wi-Fi-netwerk of via mobiele data).

Als uw probleem zich blijft voordoen nadat u alle bovenstaande stappen heeft geprobeerd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen . Gelieve te omvatten uw Ubisoft Connect PC logbestanden , evenals uw DxDiag en MSInfo rapporten in uw geval .
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.