Kan niet inloggen op je Ubisoft-account

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Voordat u met de stappen voor probleemoplossing begint, moet u ervoor zorgen dat u de juiste inloggegevens voor uw Ubisoft-account gebruikt . Door uw wachtwoord opnieuw in te stellen, kunnen eventuele verificatieproblemen worden opgelost.

Mocht het probleem aanhouden, probeer dan de onderstaande stappen in de aangegeven volgorde, log in na het voltooien van elke stap om te zien of de problemen zijn opgelost:

Op Ubisoft-webpagina's
• Probeer de stappen voor het oplossen van problemen met onze browser .
• Test uw login op een ander netwerk (zoals een ander Wi-Fi-netwerk of via mobiele data).

Op Ubisoft Connect pc
• Installeer de nieuwste versie van de Ubisoft Connect Desktop App .
• Start de Desktop App met beheerdersrechten .
• Zorg ervoor dat Ubisoft Connect niet in de offlinemodus staat .
• Controleer of Ubisoft Connect PC geen verbindingsproblemen ondervindt .
Neem dan contact op als je na het proberen van deze stappen nog steeds problemen ondervindt bevestigen DxDiag en MSInfo rapporteert aan uw zaak en uw Ubisoft Connect PC logbestanden .
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.