Kan niet inloggen op je Ubisoft-account

Voordat u met de stappen voor probleemoplossing begint, moet u ervoor zorgen dat u de juiste inloggegevens voor uw Ubisoft-account gebruikt. Door uw wachtwoord opnieuw in te stellen, kunnen eventuele verificatieproblemen worden opgelost.

Mocht het probleem aanhouden, probeer dan de onderstaande stappen in de aangegeven volgorde, log in na het voltooien van elke stap om te zien of de problemen zijn opgelost:

Op Ubisoft-webpagina's
• Probeer de stappen voor het oplossen van problemen met uw browser.
• Test uw login op een ander netwerk (zoals een ander Wi-Fi-netwerk of via mobiele data).

Op Ubisoft Connect pc
• Installeer de nieuwste versie van de Ubisoft Connect Desktop App.
• Start de Desktop App met beheerdersrechten.
• Zorg ervoor dat Ubisoft Connect niet in de offlinemodus staat.
• Controleer of Ubisoft Connect PC geen verbindingsproblemen ondervindt.

Neem contact op als je na het proberen van deze stappen nog steeds problemen ondervindt bevestigen DxDiag en MSInfo rapport aan uw aanvraag en uw Ubisoft Connect PC logbestanden.