Toegankelijkheidsfuncties beschikbaar in Just Dance 2019

In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van de beschikbare toegankelijkheidsonderdelen in Just Dance 2019.

Algemeen

Bevat deze game hulpmogelijkheden?  Nee

Zijn er meerdere moeilijkheidsgraden?  Ja, afgezien van de normale moeilijkheidsgraad, kan een extreme modus voor meerdere nummers worden ontgrendeld nadat genoeg punten zijn gescoord

Bevat deze game Quicktime-events (QTE's) oftewel gedeelten waar je snel op de knoppen/toetsen moet rammen?  Nee

Bevat deze game slowmotion-mechanismen of de mogelijkheid om de snelheid van de game in te stellen?  Nee

Is het mogelijk om tutorials of filmscènes opnieuw te spelen?  Nee

Bevat deze game trillingfeedback?  Op Nintendo Switch kun je beatvibraties activeren wanneer je een nummer start.

Kan deze game op elk moment gepauzeerd worden?  Ja

Geluid/Spraak
Is het mogelijk om ondertiteling aan te zetten?  Je kunt de songteksten van de liedjes activeren in het menu Instellingen van je profiel.

Kan ik de tekst aanpassen?  Nee

Is er een optie om een achtergrond voor de tekst in te schakelen?  Nee

Kan ik de geluidsniveaus van effecten, spraak en achtergrondmuziek en -geluiden configureren?  Nee

Is er een mogelijkheid voor surround sound?  Nee

Zijn alle audiosignalen ook voorzien van visuele signalen?  Nee. Pictogrammen helpen u echter bij het uitvoeren van elke choreografie.

Besturing
Kan ik de knoppen en besturing voor deze game aanpassen?  Nee

Bevat deze game eye tracking?  Nee

Ik heb een specifieke controller met een speciale invoermethode. Kan ik die gebruiken?  Raadpleeg ons artikel over ondersteunde accessoires.

Is het mogelijk om de gevoeligheid voor besturing en knoppen aan te passen?  Nee

Beeld

Bevat deze game modussen voor kleurenblinden?  Nee

Zijn er mogelijkheden om beeld te ondersteunen bij belangrijke momenten?  Gedeeltelijk. Sommige visuele effecten worden geactiveerd wanneer u een Yeah beweging moet maken.

Is het mogelijk om al het flikkerende beeld te deactiveren?  Nee

Is het mogelijk om het contrast van de game te veranderen?  Nee.

Can ik de interface van de game opnieuw inrichten? Kan ik de grootte van mijn interface aanpassen?  Gedeeltelijk. U kunt sommige elementen op uw scherm deactiveren, zoals de pictogrammen of de songtekst. Het is echter niet mogelijk om deze elementen te verplaatsen of het formaat ervan te wijzigen.