Het verstrekken van een geldig aankoopbewijs

Als je contact met ons opneemt vanwege een probleem met gekochte games of inhoud, hebben wij meestal een aankoopbewijs nodig om het probleem verder te onderzoeken.

Let op: alle screenshots, afbeeldingen of documenten die naar ons worden verzonden, kunnen op geen enkele manier worden bijgesneden of bewerkt. Vermijd foto's te maken van jouw computer scherm vanaf een secundair apparaat.

Fysiek of digitaal spel gekocht bij de Ubisoft Store

• Meld u aan bij uw account op store.ubi.com.
• Klik op Mijn account en ga naar Mijn bestellingen.
• U ziet uw bestelnummer voor uw aankoop.
• Geef dit bestelnummer aan onze ondersteuningsagenten.

Fysiek spel gekocht bij een winkel
Geef ons alstublieft afzonderlijke, onbewerkte foto's van de volgende items:

• De gameschijf met zijn hoes
• De folder met de productcode
• De bon voor uw aankoop, waarop staat:
- Beschrijving van de game die is gekocht
- De winkel waar het spel is gekocht
- De datum van de aankoop
- De prijs van de aankoop

Digitaal spel gekocht bij een winkel of online marktplaats
Geef ons een screenshot van uw kwitantie met de volgende items:

• De naam en e-mailadres van de persoon die de aankoop heeft gedaan
• De leverancier vanwaar het spel is gekocht
• Beschrijving van het item dat is gekocht
• De datum waarop de aankoop is gedaan

In-game content op pc​​​​​​​

Ubisoft Store.

• Meld je aan bij uw account op store.ubi.com.
• Klik op Mijn account en ga naar Mijn bestellingen.
• Je ziet uw bestelnummer voor jouw aankoop.
• Geef dit bestelnummer aan onze ondersteuningsagenten.

Voorzie ons alsjeblieft ook van een screenshot van jouw email bevestiging.

Epic Games Store
Volg deze instructies voor het ophalen van jouw aankoopbewijs bij Epic Games Store.

Steam
Volg deze instructies om jouw aankoopbewijs op te halen bij Steam.
Geef ons een screenshot van uw kwitantie met de volgende items:

• De naam en e-mailadres van de persoon die de aankoop heeft gedaan
• De leverancier vanwaar het spel is gekocht
• Beschrijving van de inhoud die is gekocht
• De datum waarop de aankoop is gedaan

In-game-inhoud op consoles​​​​​​​
Geef ons een screenshot van uw kwitantie met de volgende items:

• De naam en e-mailadres van de persoon die de aankoop heeft gedaan
• De leverancier waaruit de inhoud is gekocht
• Beschrijving van het item dat is gekocht
• De datum waarop de aankoop is gedaan

Je kan de stappen volgen in de artikelen hieronder over het tonen van het aankoopbewijs op de console:
Om ons te helpen het onderzoek te versnellen, waar mogelijk, geef ons alsjeblieft het betaalbewijs vanaf jouw computer::

PSN
Microsoft

Mobiele games / in-app aankopen

iTunes Store / App Store
Geef ons alsjeblieft een screenshot van jouw aankoopgeschiedenis in de App Store of iTunes Store.

Zorg ervoor dat de volgende items duidelijk zijn in het screenshot:

• De beschrijving van het gekochte artikel
• Het ordernummer van de transactie
• De prijs die is betaald voor de aankoop
• De datum van de aankoop

Google Play

Restituties
Geef ons een screenshot van de bevestiging-e-mail die u van Google heeft ontvangen.

Als u dit niet kunt vinden, kunt u uw transactiegeschiedenis opgeven in het Google Payments Center.

Artikel / Inhoud Vergoeding
Geef ons een screenshot van uw transactiegeschiedenis in het Google Payments Center.