Toetsinstellingen in Ghost Recon Breakpoint

Toetsen herindelen

Op de pc kun je de instellingen van je toetsenbord en muis aanpassen. Volg hiervoor de volgende stappen:

- Navigeer naar het hoofdmenu en selecteer het Instellingen-tabblad.
- Ga naar het Toetsenbord en muis-submenu
- Klik op Besturing aanpassen
User-added image

- Kies de actie die je wilt herindelen binnen de beschikbare tabbladen (Speler, Gevechten en eenheidVoertuigen algemeen, ...)
- Druk op de toets of muisknop waaraan je de actie wilt toewijzen.

Ondersteuning voor linkshandigen
Linkshandige spelers kunnen hun muis instellen als Linkshandig in het Toetsenbord en muis-menu .

Je kunt weer terug naar de standaardinstellingen in deze categorie door gebruik te maken van de terug naar standaard-optie rechts onderin het scherm.

Meer informatie over de randapparatuur die wordt ondersteund in Ghost Recon Breakpoint kun je vinden in dit artikel.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!