Er ontbreekt extra inhoud in Ghost Recon Breakpoint

Als je bonuscontent hebt ingewisseld, zoals Year 1 Pass , unlockable content (ULC) of pre-orderbonus, maar de game lijkt de bijbehorende items te missen, zijn er een paar dingen die je kunt doen om de situatie te onderzoeken en op te lossen:

Zorg ervoor dat je je inhoud met succes hebt ingewisseld. Controleer nogmaals of je jouw codes op de juiste plaats hebt ingevoerd:

Als de items in de game ontbreken, controleer dan of je ze misschien handmatig moet downloaden en installeren. Het proces hangt af van of je een PC (Ubisoft Connect en Epic), PlayStation 4 of Xbox One gebruikt.

Controleer nogmaals welke items beschikbaar zijn bij jouw aankoop:

Als de items die je had moeten ontvangen nog steeds niet beschikbaar zijn in de game na deze drie stappen, neem dan contact met ons op met de volgende informatie:

Welke editie heb je gekocht?
Welk pakket of welke bonuscontent heb je ingewisseld?
Welke inhoud ontbreekt precies?

Voeg een kopie of afbeelding van het aankoopbewijs toe aan jouw ticket , evenals schermafbeeldingen die illustreren welke items ontbreken.