Foutcode LR40 in Anno 1800

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Foutcode LR40 betekent meestal dat de speler die de multiplayer-sessie host en andere spelers niet meer gesynchroniseerd zijn.

Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben:

Connectiviteitsproblemen
Deze kunnen worden veroorzaakt door elke speler in de multiplayer-sessie. Zorg ervoor dat elke speler
heeft onze gids voor probleemoplossing voor connectiviteit voltooid om dit als mogelijke oorzaak uit te sluiten.

Achtergrondtoepassingen
Sommige software kan de werking van Anno 1800 verstoren. We raden aan om alle software die niet nodig is uit te schakelen terwijl je het spel speelt.

Verschil in gamegegevens
Als de host van het spel en de spelers gegevens uitwisselen die niet compatibel zijn, kunnen desynchronisatieproblemen optreden wanneer het spel afhankelijk is van het werken met de verzonden gegevens.

Zorg ervoor dat je game up-to-date is om versieconflicten te voorkomen. De beste manier om dit te doen, is door je gamebestanden te verifiëren met Ubisoft Connect PC of Steam .

Schakel alle soorten mods of trainers uit die het spel kunnen beïnvloeden. Ze worden niet officieel ondersteund en kunnen leiden tot onverwacht gedrag. Je kunt ze gebruiken als je alleen speelt.

Gameplay-problemen
Het ontwikkelingsteam werkt er hard aan om te voorkomen dat bugs optreden, maar soms kunnen er onverwachte problemen optreden, zelfs nadat de game grondig is getest.

Om dit soort problemen op te lossen die tot desynchronisatie kunnen leiden, moet het ontwikkelingsteam het probleem eerst reproduceren om het te kunnen oplossen. U kunt ze helpen ze te onderzoeken door:

• Ons de getroffen save-game bezorgen door deze aan uw case te koppelen .
Bevestiging van de logbestanden van de map Desync om uw zaak. Ze zijn standaard te vinden onder dit pad:

C: \ Gebruikers \ [Gebruikersnaam] \ Documenten \ Anno 1800 \

• In jouw geval beschrijven wat je in de game deed voordat het probleem verscheen. Misschien heeft een andere speler de oorlog verklaard of hebben ze een zoektocht naar een NPC voltooid. Probeer zo gedetailleerd mogelijk te zijn in uw beschrijving. Je kunt ook de andere spelers in je sessie raadplegen om te zien of ze iets hebben opgemerkt.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.