Jouw account herstellen via sms

Mocht je de toegang tot jouw Authenticatie-app verliezen, dan heb je nu de mogelijkheid om uw verificatiecode via sms te ontvangen wanneer je inlogt.

Houd er rekening mee dat een mobiel telefoonnummer slechts aan één Ubisoft-account tegelijk kan worden gekoppeld.

Voor het instellen van herstel via sms:

• Ga naar de pagina Beveiliging van de website Accountbeheer.
• Selecteer Toevoegen naast Hersteltelefoonnummer.
Je kunt nog steeds een telefoonnummer toevoegen aan jouw account door de optie van de Private informatie gedeelte van jouw Account Informatie pagina te selecteren, maar je zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een herstel methode totdat je 2 stappen hebt geactiveerd op jouw mobiele apparaat.
• Vul je telefoonnummer in.
• Selecteer Toevoegen.
• Voer het beveiligingsnummer in dat naar jouw mobiele nummer is verzonden.
• Selecteer Verzenden.

Herstelnummer weergegeven op account

Jouw herstel nummer moet nu gedeeltelijk worden weergegeven in de 2 stappen sectie van de Veiligheid pagina en de privé-informatie sectie van de account informatie pagina.

Om jouw herstelnummer te wijzigen :

• Ga naar de pagina Beveiliging.
• Selecteer Bewerken naast Hersteltelefoonnummer.
• Voer jouw nieuwe telefoonnummer in.
• Kies Update.
• Voer het beveiligingsnummer in dat naar jouw mobiele nummer is verzonden.
• Selecteer Verzenden.

Elke keer dat het telefoonnummer in Ubisoft jouw account verandert, word je per e-mail op de hoogte gesteld op het adres dat aan jouw account is gekoppeld.

Vanaf de pagina Bewerken kun je jouw hersteltelefoonnummer ook verwijderen door naar het tabblad Verwijderen te gaan en op Verwijderen te klikken.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.