Ondersteunde randapparatuur voor Ghost Recon Breakpoint

Hier is een lijst met ondersteunde controllers die u kunt gebruiken met Ghost Recon Breakpoint

Playstation 4 - Dualshock 4 Controller
Xbox One - Xbox One Controller

PC - Ondersteunde gamepads:
- Muis en toetsenbord
- Xbox One Controller
- Dualshock 4 Controller

Op pc kunnen andere controllers werken, maar deze worden niet officieel ondersteund. Mogelijk hebben ze software van derden nodig. Neem voor hulp contact op met de fabrikant van de controller. Voorbeelden zijn:

- Tobii Eye
- Elke Xbox-compatibele controller van derden, inclusief:
- C-SID
-  Xbox Adaptive Controller

Raadpleeg onze speciale veelgestelde vragen voor een volledige lijst met PC-systeemvereisten.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op!