Technical Questions - Just Dance Now

Het spel is heel langzaam of hapert steeds
Controleer dat je een internetverbinding hebt van minstens 1Mbit.

Waar kan ik het spel downloaden?
Op een telefoon of tablet met Android: open de Google Play Store, zoek naar de Just Dance Now-app en download hem.

Op een iPhone, iPad of Apple TV: open de App Store, zoek naar de Just Dance Now-app en installeer hem.

Lijst van geschikte apparaten
Bewegingscontroller
- Telefoon met Android: Android 4.4 of nieuwer
- iPhone: iOS 10 of nieuwer

Hoofdscherm
- Apple TV 4e generatie of nieuwer
- Google Chromecast
- Webbrowsers: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 10, Apple Safari