Zwart scherm bij opstarten

Als dit bij jou gebeurt, probeer dan het volgende:

- Start Ubisoft Connect PC op voordat je de game opstart.
- Log in op Ubisoft Connect PC. We raden aan om ook de optie  Onthoud mij in te schakelen als je niet meer dan één pc gebruikt om te spelen.
- Start de game.
- Als je op dit punt een zwart scherm krijgt, probeer dan je headset op te doen.
- Als je hier de melding "Doe de headset af" krijgt, kun je klikken om verder te gaan.

Als je goed bent ingelogd bij Ubisoft Connect, zou de game nu op moeten starten. Als het niet lukt, probeer dan nogmaals in te loggen bij Ubisoft Connect PC. De game zou dan opnieuw op moeten starten.

Als het probleem zich blijft voordoen, of als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om  contact met ons op te nemen!