Lokale multiplayer spelen in World in Conflict

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Spelen op lokale multiplayer:

• Start het spel en selecteer Multiplayer.
Mogelijk ontvangt u een melding over een cd-sleutel . Negeer het en sluit het.
• Kies Lokaal netwerk.

Eenmaal in deze modus kunt u een server aanmaken of er lid van worden.

Om een server te maken :

Selecteer Create Server.
• Kies uw voorkeursinstellingen.

Lid worden van een server:

• Selecteer een server in de lijst of klik op Verbinden met IP .
• Voeg hetIP-adres van de server toe.
• Voeg de poort en het optionele wachtwoord van de andere speler toe.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op !

Houd er rekening mee dat online multiplayer-services voor World in Conflict zijn beëindigd en niet langer toegankelijk zijn.
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.