Fotomodus in Starlink: Battle for Atlas

Met de fotomodus in Starlink: Battle for Atlas kun je foto's in hoge kwaliteit maken van prachtige vergezichten of interessante momenten in de game, zonder dat de gebruikersinterface in de weg zit.

De modus kan worden ingeschakeld door het spel te pauzeren en de volgende knop te gebruiken:
Menu (Xbox One)
Opties (PS4)
+ (Switch)
Esc (PC)

Je krijgt dan toegang tot de modus via Opties > Gameplay > Fotomodus op consoles of via Opties > Fotomodus  op PC.

Als alternatief kan je direct de modus in-game activeren door het inhouden van knop:
View (Xbox One)
Delen (PS4)
- (Switch)
F3 (PC)

Als je de Fotomodus snelkoppeling wilt uitschakelen, ga naar Opties > Gameplay en zet de Schakel Snelkoppeling Modus in op Uit.

Als de mode actief is, kun je de camera vrij bewegen en in- en uitzoomen. De modus bevat ook een paar opties om je foto te bewerken en het interessanter te maken. Zo kun je bijvoorbeeld de kleurtemperatuur of -verzadiging veranderen en een filter of vignette-effect toevoegen. Je kunt ook kiezen uit een aantal van tevoren bepaalde instellingen.

User-added image

Voor je een screenschot maakt heb je de optie om de gebruikersinterface te verbergen door op A (Xbox One) / X (PS4) / A (Switch) te drukken.

Om je screenshot te nemen en op social media te delen kan je de toegewijde artikelen hiervoor volgen:
Deze modus is ook beschikbaar in co-op maar alleen Speler 1 zal hier toegang tot hebben. Het ruimteschip van Speler 2 blijft wel in de foto.

Je foto's worden lokaal opgeslagen op je Nintendo Switch of PlayStation 4. Als je op Xbox One speelt, worden je foto's op je online locatie opgeslagen. Een kopie van je foto's zal geüpload worden naar de Ubisoft-servers, als je online bent.

De lokale opslaglocaties zijn:
Switch - Hoofdmenu > Album
PS4 - Instellingen > Opslag > Systeemopslag > Capturegalerie > Starlink: Battle for Atlas
PC - Afbeeldingen > Uplay > Starlink: Battle for Atlas

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!