Wat zijn de systeem eisen voor Grow Up?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 of Windows 10 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel i3 550 @3.2 GHz, AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: nVidia GeForce 460GTv2, AMD Redeon HD5770 (1024MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz, AMD FX 4100 @ 3.6 GHz of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTX 660 (2048MB VRAM), AMD Radeon HD 7870 (2048MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
nVidia GeForce 460GTv2, AMD Redeon HD5770 (1024MB VRAM)