Aanbevolen configuraties voor hogere resoluties in Ghost Recon Breakpoint

Let er alsjeblieft op dat deze configuraties aanbevolen worden voor het spel te spelen op hogere kwaliteit voorinstellingen. Om er achter te komen wat de algemene systeemvereisten zijn voor Ghost Recon Breakpoint, bekijk alsjeblieft ons gespecialiseerde artikel.

Aanbevolen systeemvereisten - Ultra (1080p - Ultra Setting):

OS: Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor: Intel Core i7 6700K, AMD Ryzen 7 1700X
Video:  NVIDIA GeForce GTX 1080 of AMD 5700XT
Geheugen: 16GB RAM
Opslag: 42GB bechikbare ruimte op de hardeschijf
DirectX: DirectX 11
Sound: DirectX 9.0c compatibel geluidskaart met de nieuwste drivers.
Randapparatuur: Windows compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele controller (Xbox One / PS4). Meer informatie in ons artikel over ondersteunde randapparatuur.
Internet: Constante internetverbinding vereist

Aanbevolen systeemvereisten - Ultra 2K (2K - Ultra Setting):

OS: Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor: Intel Core i7 6700K, AMD Ryzen 7 1700X
Video: NVIDIA GeForce GTX 1080TI of AMD 5700XT
Geheugen: 16GB RAM
Opslag: 42GB bechikbare ruimte op de hardeschijf
DirectX: DirectX 11
Sound: DirectX 9.0c compatibel geluidskaart met de nieuwste drivers.
Randapparatuur: Windows compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele controller (Xbox One / PS4). Meer informatie in ons artikel over ondersteunde randapparatuur.
Internet: Constante internetverbinding vereist.

Aanbevolen systeemvereisten - 4K Elite (4K - Ultra Setting):

OS: Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor: Intel Core i7 7700K, AMD Ryzen 7 2700X
Video: NVIDIA GeForce RTX 2080 of AMD Radeon VII
Geheugen: 16GB RAM
Opslag: 42GB bechikbare ruimte op de hardeschijf
DirectX: DirectX 11
Sound: DirectX 9.0c compatibel geluidskaart met de nieuwste drivers.
Randapparatuur: Windows compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele controller (Xbox One / PS4). Meer informatie in ons artikel over ondersteunde randapparatuur.
Internet: Constante internetverbinding vereist

Ghost Recon Breakpoint wordt het best ervaren op een breedbandverbinding met 512 kbps upstream.

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

De volgende functies zijn niet beschikbaar in Ghost Recon Breakpoint - SLI, Ray Tracing en Crossfire.