Ubisoft+ games downloaden

Om Ubisoft+ games te downloaden:

• Open de Ubisoft Connect launcher
• Open het tabblad Ubisoft+ vanuit de Ubisoft Connect-toepassing
• Selecteer een game uit de afspeellijst
• Klik op Start Spel
De game wordt nu gedownload en gestart, of wordt direct gestart als deze al was geïnstalleerd.

Ubisoft+ game in Ubisoft Connect
Voor sommige games is mogelijk een sleutel vereist. Je kunt deze in Ubisoft Connect vinden nadat je het een keer hebt geprobeerd te starten.

Neem een kijkje in ons Ubisoft+ gedeelte als je nog andere vragen over deze service hebt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!