MSI Promotie - Jouw exemplaar van de Rainbow Six Siege Jaar 5 Pass claimen

Om jouw gratis Jaar 5 Pass te bemachtigen, moet je jouw geldige MSI aankoop registreren en de promotiecode verzilveren.

Voor je begint, is hier wat algemene informatie:
Elke code kan éénmalig verzilverd worden.
Je kan de code verzilveren tot 18/04/2021.
Per promotie kan één game per MSI account worden ingewisseld.
Om de Jaar 5 Pass te gebruiken moet je een Ubisoft Connect PC kopie van Rainbow Six: Siege hebben op dezelfde Ubisoft Account hebben.

Om jouw code in te wisselen

• Bezoek alsjeblieft eerst het MSI online centrum voor lid- en productregistratie.
• Je wordt gevraagd om je aan te melden met jouw MSI-account.
Als je geen account hebt, gebruik dan de optie Maak een account.
• Registreer jouw aankoop op de pagina Productregistratie.
• Keer terug naar het ledencentrum, selecteer de Rainbow Six: Siege Jaar 5 Pass promotie en gebruik de optie Inwisselen die wordt weergegeven naast jouw in aanmerking komende product.
Je wordt gevraagd om aanvullende informatie over jouw aankoop, inclusief een kopie van de factuur / kwitantie.
• Nadat je de vorige stap hebt voltooid, wordt een e-mail met jouw activeringscode voor de Rainbow Six: Siege Jaar 5 Pass verzonden naar het e-mailadres dat aan jouw MSI-account is gekoppeld.
Let op: het kan tot 14 dagen duren voordat de e-mail arriveert. Dit is bedoeld om de details van de vorige stap te verifiëren.
Activeer je code in Ubisoft Connect PC.

De Rainbow Six: Siege Jaar 5 Pass zal in jouw Ubisoft Connect PC Bibliotheek verschijnen bij het Rainbow Six: Siege overzicht onder DLC In Bezit nadat je de code met succes hebt ingelost.

Neem contact met ons op als u nog andere vragen heeft.