Het rekalibreren van voorwerpen in The Division 2

Door te rekalibreren kun je de statistieken van je uitrusting vervangen, zodat deze beter aansluiten op je speelstijl.

Je kunt je uitrusting en wapens rekalibreren bij een Recalibration Station in de Base of Operations of Haven, die wordt ontgrendeld na voltooiing van de derde missie van de nederzetting Campus.

Als je ongewenste voorwerpen bezit, kun je de statistieken onttrekken en gebruiken om uitrusting in je inventaris aan te passen.

Zo rekalibreer je een voorwerp:

•  Open het Recalibration Station.
•  Selecteer de tegel van het Recalibration Station .
•  Kies het soort voorwerp dat je wilt rekalibreren.
•  Selecteer het voorwerp dat je wilt aanpassen.

•  Selecteer de huidige statistiek die je wilt vervangen.
•  Kies de vervangende statistiek uit de lijst Replacements.

•  Hou de  Transfer-knop ingedrukt om het proces te voltooien.

Hou er rekening mee dat voor het aanpassen van een statistiek voldoende credits en materialen nodig zijn en dat je maar één statistiek per voorwerp kunt veranderen. Je kunt de statistiek zelf wel meerdere keren veranderen.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op!