Uw exemplaar van Rabbids Coding

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Maak je klaar om enkele BWAAAAH's op te lossen! Claim uw exemplaar via:
Website

• Open een webbrowser en bezoek de gratis spelletjeswebsite .
• Selecteer Rabbids Coding .
• Log in op het Ubisoft-account waarop je het spel wilt spelen .
• Kies pc als uw platform.
• Je ontvangt een bevestiging dat het spel is geactiveerd en je kunt het nu installeren met Ubisoft Connect.
Ubisoft Connect

• Open Ubisoft Connect
• Schakel over naar het tabblad Store .
• Scrol omlaag naar het gedeelte Gratis spellen en open het met de pijl.
• Selecteer Rabbids Coding > Toevoegen aan Mijn games.
• Zodra je de pop-up hebt bevestigd, kun je de game installeren .
Houd er rekening mee dat de game niet beschikbaar is in Japan, Korea en Taiwan.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op !
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.