Wat zijn de systeem eisen voor Rainbow Six: Vegas?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® XP (alleen)
Processor: 3 GHz Pentium® IV of AMD Athlon (3.5 GHz Pentium IV of AMD aanbevolen) 
RAM: 1 GB (1 GB aanbevolen) 
Video Kaart: 128 MB Direct X 9.0 compliant (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 7 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI RADEON X1600/X1800/X1900 
NVIDIA GeForce 6600GT/6800/7300/7600/7800/7900

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.