Statistieken in Anno 1800

Om toegang te krijgen tot de statistieken, selecteer je een productiegebouw of een pakhuis en klik je vervolgens op de statistiekenknop.

Statistics Overview Button

Het overzicht kan ook worden geopend door de standaard toetsenbord snelkoppeling CTRL + Q

Met de nieuwe statistiekenfunctie krijg je gedetailleerde informatie over alles wat er op je eiland gebeurt. Produceer je wel genoeg aardappelen? Kom je voortdurend ingeblikt eten te kort?

Pas de opties in het statistiekenvenster aan voor specifieke informatie over je eiland of voor informatie over je volledige handelsrijk.

Statistics Overview Window

Het overzicht toont de statistieken voor maximaal 2 uur gespeelde tijd.

Lees dit Anno Union-artikel voor meer informatie over deze functie.

Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt!