Inhoud van de Just Dance Unlimited-catalogus

Je vindt de volledige lijst met de nummers van Just Dance Unlimited in het spel.

Zo vind je de volledige lijst in elk spel.

Just Dance 2019, 2020 en 2021

• Start het spel
• Selecteer het speltype Just Dance
• Ga naar het tabblad Nummers
• Sorteer op Catalogus
Je kunt het sorteren aanpassen met je X-knop (Xbox One) | Vierkant-toets (PS4) | Y-knop (Nintendo Switch)
• Scrol omlaag langs de opties tot je Just Dance Unlimited hebt gevonden

Just Dance 2018

• Start het spel
• Selecteer het speltype Just Dance
• Ga naar de tabbladen Just Dance Unlimited A-EJust Dance Unlimited F-JJust Dance Unlimited K-RJust Dance Unlimited S-Z

Just Dance 2017

• Start het spel
• Selecteer het speltype Just Dance
• Selecteer de optie Rivaal of Coöp
• Ga naar de tabbladen Just Dance Unlimited A-EJust Dance Unlimited F-JJust Dance Unlimited K-RJust Dance Unlimited S-Z

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!