The Crew 2 spelen met het Logitech G29-stuurwiel op de pc

Na feedback van spelers hebben we ondersteuning geïntroduceerd voor het Logitech G29 Driving Force Racing Wheel op de pc.

Om het stuurwiel volledig te kunnen gebruiken in de game, hoef je alleen maar de knop voor Nitro toe te wijzen voor:

X-knop toegewezen voor de G29 in het scherm besturingsindeling
X-knop toegewezen in het scherm besturingsindeling

Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op!