Het activeren van spellen op de mobiele app van Oculus.

Je kunt spellen voor alle Oculus VR-headsets activeren met de mobiele app van Oculus.

Let op: als je een Oculus Rift of Rift S hebt, kun je ook de desktoptoepassing gebruiken om je spellen te beheren.

Om je spel te activeren :

• Installeer de mobiele app van Oculus.
Als je nog geen Oculus-account hebt, open je de app en selecteer je Create a new account (Een nieuw account aanmaken).
• Open de mobiele app en meld je aan.
• Tik op Settings (Instellingen) rechtsonder in de hoek van je app.
•  Scrol omlaag en selecteer Redeem Code (Code inlossen).
•  Voer je activatiecode in en selecteer Submit (Invoeren).

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.