Je Ubisoft + -abonnement opzeggen

Als je besluit jouw abonnement op te zeggen, blijft het actief tot de allerlaatste dag van de huidige maand waarvoor je hebt betaald en worden er geen kosten in rekening gebracht voor de volgende maand.
Je kunt op elk moment opzeggen, zonder enige kennisgeving. Na deze dag wordt het abonnement opgezegd en wordt het niet verlengd.
 
Als je al een factuur hebt ontvangen met details over jouw volgende betaling, betekent dit dat jouw abonnement voor de volgende maand is verlengd.
 
In dit geval kan deze betaling nog worden verwerkt met de factuurgegevens je in eerste instantie verstrekt, zelfs als je jouw abonnement annuleert of jouw Ubisoft account te verwijderen. Als je jouw abonnement opzegt, worden er na deze laatste betaling geen kosten meer in rekening gebracht.
 
Houd er rekening mee dat het na de bevestiging van jouw Ubisoft+ -bestelling tot 2 uur kan duren voordat je jouw Ubisoft+ -abonnement kunt annuleren.
 
Volg de onderstaande stappen om jouw abonnement op te zeggen:
 
Ubisoft Store
  
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
 
 
• Klik op Lidmaatschap annuleren.
• Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina waar je de bevestigingsknop onder aan de pagina vindt.
 

 
• Door op Ja, mijn abonnement opzeggen te klikken , kunt u het annuleringsproces bevestigen.
 
Eenmaal geannuleerd, wordt de knop Lidmaatschap opzeggen op Mijn abonnement vervangen door de knop Ubisoft+ opnieuw activeren . Jouw abonnementsstatus blijft Actief tot het einde van de abonnementsperiode.
 
Als je het abonnement wilt blijven gebruiken, kun je klikken op Ubisoft+ opnieuw activeren. Hierdoor vervalt jouw verzoek om uw lidmaatschap op te zeggen en wordt het abonnement aan het einde van de abonnementsperiode verlengd.
 
Ubisoft Connect
 
• Klik op jouw accountnaam in de rechterbovenhoek van de applicatie.
• Selecteer Accountinformatie in het menu.
 
 
• Zoek de sectie Ubisoft+ en klik op Beheren. Je wordt doorgestuurd naar de pagina Mijn abonnement in jouw browser.
• Klik op Lidmaatschap annuleren.
• Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina waar je de bevestigingsknop onderaan de pagina vindt.
• Klik op Ja, mijn abonnement annuleren om het annuleringsproces te bevestigen.
 
Eenmaal geannuleerd, wordt de knop Lidmaatschap opzeggen op Mijn abonnement vervangen door de knop Ubisoft+ opnieuw activeren. Jouw abonnementsstatus blijft Actief tot het einde van de abonnementsperiode.
 
Als je het abonnement wilt blijven gebruiken, kun je klikken op Ubisoft+ opnieuw activeren. Hierdoor vervalt jouw verzoek om jouw lidmaatschap op te zeggen en wordt het abonnement aan het einde van de abonnementsperiode verlengd.
 
In het geval van games die alleen lokaal kunnen worden opgeslagen, gaat de voortgang verloren als je je afmeldt en de game verwijdert. Meer informatie vind je in onze artikelen over cloud opslagbestanden en premium content.
 
Neem een kijkje in onze Ubisoft+ sectie als je nog andere vragen hebt over deze service.
 
Voor verdere vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.