De inloggegevens van je Ubisoft-account delen.

We begrijpen dat je denkt dat het geen probleem is om je account te delen met familie en vrienden.

Maar we willen je eraan herinneren dat dit in strijd is met onze gebruiksvoorwaarden én dat je daarmee je account in gevaar brengt.

Hetzelfde geldt voor het ruilen van accounts en het delen van je inloggegevens op websites die niet van Ubisoft zijn en die ongelooflijke korting geven op virtuele betaalmiddelen.

Om je account veilig te houden, moet je nooit iemand anders toegang geven tot het account.

We adviseren spelers om digitale Ubisoft-producten - games en virtuele betaalmiddelen - alleen bij goedgekeurde verkopers te kopen.

Als je je inloggegevens van Ubisoft op een externe of onbeveiligde website hebt ingevoerd, kun je je wachtwoord wijzigen en tweetrapsverificatie inschakelen.

Denk er ook aan dat we om de beveiliging van speleraccounts te verbeteren en te bewaken elk account vergrendelen waarop frauduleuze activiteiten met betrekking tot aankopen zijn waargenomen.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.