Knop-indeling aanpassen in Ghost Recon Breakpoint

Als je een controller gebruikt, kun je de instellingen van de knoppen aanpassen.

Als je op pc speelt, kun je ook de toetsinstellingen aanpassen.

Om de lay-out van de controller aan te passen:
- Ga naar de Instellingen vanuit het hoofdmenu.
- Kies Controllers.
- Open het Besturing aanpassen-menu

In dit menu kun je de gevoeligheid van de kijkbesturing aanpassen, en kiezen welke knoppen je aan wilt passen.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Om de knoppen opnieuw in te delen:
- Kies een van de besturingstypen (SpelerVoertuigen, Drone...).
- Selecteer de toewijzing die je aan wilt passen.
- Kies de knop waaraan je de actie wilt toewijzen van de lijst.
Conflicterende toetsen worden gemarkeerd met een rode achtergrond, dit kan je spelervaring beïnvloeden.

Je kunt weer terug naar de standaardinstellingen in deze categorie door gebruik te maken van de terug naar standaard-optie rechts onderin het scherm.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!