Problemen met connectiviteit oplossen in Just Dance 2020 (Nintendo Switch)

Voordat je start met het oplossen van problemen, is het belangrijk om te weten dat je internet-serviceprovider (ISP) en hoe je je verbindingssnelheid deelt een grote rol spelen in je spelervaring.

Start eerst je netwerkverbinding - als de test laat zien dat je verbinding beperkt is, probeer dan de volgende stappen in de weergegeven volgorde:

• Reset hardware op je netwerk

• Schakel over naar een bekabelde verbinding

• Schakel UPnP in

Neem contact op met je internetprovider voor extra informatie over het inschakelen van deze functie.

Schakel poorten door die door de game worden gebruikt

Hieronder vind je de poorten die vereist zijn voor Just Dance 2020:

TCP: 80, 443
UDP: 6000, 7000

Deze stap helpt ook bij het realiseren van een Open NAT voor je verbinding met de game.

Je moet mogelijk extra poorten doorschakelen voor diensten van Nintendo.

• Plaats de console in DMZ

• Controleer op externe beperkingen

Neem gerust contact met ons op als je nog steeds problemen met de connectiviteit van je game ervaart.