Activeren van uw gratis proefversie van Just Dance Unlimited in Just Dance 2020

Om jouw gratis proefversie van Just Dance Unlimited te activeren op:

Playstation 4

• Maak een PSN-account aan.
• Verbind de PS4 met internet:
Je kan dit doen door te gaan naar PS4-instellingen> Netwerk> Internetverbinding.
•
Zorg ervoor dat jouw Ubisoft-account is gekoppeld aan jouw consoleaccount.
•  Start Just Dance 2020

Xbox One

• Maak een Xbox account aan.
• Verbind de Xbox One met internet.
Je kan dit doen door te gaan naar Xbox One-instellingen> Netwerk> Draadloos netwerk instellen.
• Zorg ervoor dat jouw Ubisoft-account is gekoppeld aan jouw consoleaccount.
• Start Just Dance 2020.

Nintendo Switch

• Maak een Nintendo Switch-profiel.
• Verbind de Nintendo Switch met internet:
Je kan dit doen door te gaan naar Tabblad Internet> Maak verbinding met een WiFi-netwerk of ethernetkabel.
• Koppel je Nintendo Switch Profile aan je Nintendo-account:
Je kan dit doen in Instellingen> Gebruiker> Link aan een Nintendo-account.
• Koppel je Nintendo-account aan de Nintendo eShop door naar de eShop te gaan terwijl je bent ingelogd.
• Zorg ervoor dat jouw Ubisoft-account is gekoppeld aan jouw consoleaccount.
• Start Just Dance 2020.

Als je online bent wanneer je het spel start, verschijnt automatisch de vraag of je je gratis proefabonnement meteen wilt ontgrendelen of later. Je ontvangt de melding om je gratis proefabonnement ook wanneer je een nummer selecteert dat deel uitmaakt van de Just Dance Unlimited-catalogus.

Zodra jouw Ubisoft-account gekoppeld is aan jouw Just Dance-profiel, wordt jouw gratis proefversie van Just Dance Unlimited automatisch ontgrendeld. Voor Nintendo Switch, in het geval dat dit niet gebeurd, zorg ervoor dat jouw console als hoofdsysteem is geselecteerd.

Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen!