Lokaliseren van een geïnstalleerd spel met Ubisoft Connect

Ubisoft Connect kan je helpen om games te vinden die op verschillende manieren zijn geïnstalleerd, zoals een andere game-launcher.

Een geïnstalleerd spel zoeken:

• Open jouw Games-bibliotheek in Ubisoft Connect en zoek de game die je wilt detecteren.
• Selecteer de speltegel.
• Selecteer op de pagina Overzicht de optie Geïnstalleerde game lokaliseren, die onder de knop Downloaden verschijnt.

User-added image

• Selecteer handmatig de installatiemap en bevestig door OK te selecteren.

Je zou het spel moeten kunnen updaten en starten via Ubisoft Connect.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!