Save-game bestanden toesturen voor onderzoek

Zo nu en dan vragen we je om je save-game bestanden toe te sturen om ons te helpen een probleem te onderzoeken.

Het is belangrijk dat de juiste bestanden naar de ontwikkelaars worden doorgestuurd.

Hieronder lees je alle details:

Ubisoft Connect PC / Steam
Elke save-game heeft een apart bestand:
2.save
3.save
4.save, etc.
Houd er rekening mee dat "1.save" alléén instellingen bevat, en je deze niet hoeft toe te sturen.

Playstation 4
De save-game zou 2 bestanden moeten bevatten
Autosave# en Autosave#.bin
of
ManualSave# en ManualSave#.bin

Je kunt de standaardlocaties van de save-game bestanden in dit artikel terugvinden.

Om de bestanden aan jouw aanvraag te kunnen koppelen, zul je ze naar een *.zip bestand moeten comprimeren.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!