Afbeeldingen vanaf je PS4 delen op sociale netwerken

Volg de onderstaande stappen om afbeeldingen op je PlayStation 4 te delen op sociale netwerken of PSN-communities:

Vanuit de game:

- Tik op de SHARE -toets op je controller om een screenshot te nemen
- Houd de SHARE -toets ingedrukt voor het zijmenu
- Selecteer in dat menu Screenshot en druk op X
- Selecteer in het volgende menu waar je je afbeeldingen wilt delen
- Je kunt nu je post bewerken en uploaden.

Vanuit de lokale opslag:

- Ga in het PlayStation-menu naar Instellingen > Systeemopslag en selecteer de game
- Zoek naar de screenshot die je wilt delen en open deze
- Houd de SHARE -toets ingedrukt voor het zijmenu
- Selecteer in het volgende menu Screenshot en druk op X
- Selecteer in het volgende menu waar je je afbeeldingen wilt delen
- Je kunt nu je post bewerken en uploaden.

Raadpleeg de officiële PlayStation-handleiding voor meer informatie over het uploaden van screenshots.

Neem gerust  contact met ons op als je nog andere vragen hebt.