Vrienden beheren in Ubisoft Connect

Om vrienden toe te voegen:

• Open Ubisoft Connect.
• Klik op het pictogram Vrienden en groepen in de rechterbovenhoek, naast jouw avatar.
• Selecteer het pictogram Vrienden toevoegen in het nieuwe venster.
Dit opent een venster waarin u naar vrienden kunt zoeken.
• Typ de Ubisoft Connect-naam van je vriend in het zoekvak.
• Druk op Enter of selecteer Zoeken.
Hiermee worden alle relevante zoekresultaten weergegeven.
• Klik op Toevoegen aan vrienden naast de Ubisoft Connect-naam van uw vriend om een uitnodiging te verzenden.
• Zodra het vriendschapsverzoek is geaccepteerd, wordt de speler in jouw vriendenlijst weergegeven.

Om vrienden te verwijderen:

• Open Ubisoft Connect.
• Klik op het pictogram Vrienden en groepen in de rechterbovenhoek, naast uw avatar.
• Selecteer een van uw vrienden en klik met de linkermuisknop op het pictogram Opties (drie puntjes).
• Klik op Vriend verwijderen om de speler uit uw vriendenlijst te verwijderen.

U kunt ook vrienden beheren op de Ubisoft Connect-website.

Laat het ons weten als u nog vragen heeft!