De Grafische Instellingen veranderen in Might & Magic: Chess Royale

Om jouw grafische instellingen te veranderen vanaf het hoofdmenu:

•  Selecteer jouw Icoon linksboven in het scherm.
•  Onder Grafische kwaliteit, kies de Laag, Medium of Hoog optie.
•  Selecteer de Sluit knop op je veranderingen op te slaan.

Je kan ook je grafische instellingen veranderen tijdens een potje:

•  Selecteer de Opties knop (drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van het scherm).
•  Onder Grafische kwaliteit, kies de Laag, Medium of Hoog optie.
•  Selecteer de OK knop op je veranderingen op te slaan.

Als je andere vragen hebt, contacteer ons alsjeblieft.