Een nieuw spel starten in Far Cry 5

Wanneer je de game vanaf het begin wilt starten, kun je eenvoudig op Nieuw spel klikken in het hoofdmenu van het spel:

User-added image

Dit zal echter jouw huidige voortgang overschrijven. Far Cry 5 heeft één beschikbare opslagbestand en je nieuwe spel zal je voortgang automatisch opslaan.

Als u besluit opnieuw op te starten, wordt het volgende gereset:

•  Verhaal vooruitgang
•  Niet-premium items die u hebt ontgrendeld
•  Arcade vooruitgang

Jouw nieuwe opslagbestand behoudt echter het volgende:

•  Zilverstaven
•  Artikelen gekocht met zilverstaven
•  Live-evenementsbeloningen
•  Ubisoft Connect-beloningen
•  Aanvullende inhoud zoals ULC's die je hebt ontgrendeld

Als je de voortgang van jouw vorige spel wilt behouden, raden we je aan een back-up te maken van jouw opslaggegevens op een andere locatie voordat je een nieuw spel start.

Zo maak je een back-up van jouw opslagbestand:

PC
• Open de savegame-map
• Selecteer het bestand en kopieer het naar een andere locatie, bijvoorbeeld op uw bureaublad.

PS4
Gebruik Sony's gids over hoe je een backup maakt van jouw opslagbestand op een USB stick.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!