Ubisoft Connect-fout "Kan game niet starten" / "Kan game niet vinden" bij het starten van de game

Als u dit foutbericht ontvangt, raden we u aan het volgende te proberen:

• Start Ubisoft Connect opnieuw.
Merk op dat Ubisoft Connect tijdens de bestandsverificatie een update kan activeren. Annuleer de update als dit het geval is.
• Druk op de Update knop zodra de verificatie is voltooid.

Als dit niet helpt, voer dan een schone installatie van Ubisoft Connect uit.

Als het probleem zich blijft voordoen nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!