Ubisoft Connect-fout "Kan game niet starten" / "Kan game niet vinden" bij het starten van de game

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Als u dit foutbericht ontvangt, raden we u aan het volgende te proberen:

• Start Ubisoft Connect opnieuw.
Merk op dat Ubisoft Connect tijdens de bestandsverificatie een update kan activeren. Annuleer de update als dit het geval is.
• Druk op de Update- knop zodra de verificatie is voltooid.

Als dit niet helpt, voer dan een schone installatie van Ubisoft Connect uit.

Als het probleem zich blijft voordoen nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen !
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.